• My Cart 0

    Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

  • 0
Κωδικός κουπονιού: SD18

Πολιτική επιστροφής

Γενικές πολιτικές επιστροφής

1. Επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών μας για να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής εντός 7 ημερών από την παραλαβή των αντικειμένων σας.

Λάβετε υπόψη ότι δεχόμαστε προϊόντα μόνο στην αρχική τους κατάσταση και δεν μπορούμε να επεξεργαστούμε προϊόντα που επιστρέφονται χωρίς προηγούμενη γνώση. Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο ή όλα τα μέρη της παραγγελίας σας, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στην τοποθεσία Επικοινωνήστε μαζί μας και να λάβετε μια φόρμα "Επιστροφής προϊόντος" που πρέπει να συμπεριληφθεί στη συσκευασία σας.

3. Χρώμα σφάλματα: Εάν το χρώμα του παραληφθέντος αντικειμένου δεν είναι αυτό που παραγγέλθηκε, είστε κατάλληλος για να πάρετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων.

4. Αυτή η πολιτική επιστροφής δεν ισχύει για τους μεταπωλητές των επιχειρήσεων μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες οδηγίες.

Ειδικές πολιτικές για τα αντικείμενά μας

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πολύ σημαντική η δέσμευση να παραγγείλετε ένα φόρεμα για την ειδική σας περίσταση και η πολιτική μας ακύρωσης διατυπώθηκε με αυτό το πνεύμα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα φορέματα μας γίνονται στην τάξη. Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία ραπτικής, τα υλικά δεν μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Σας ενημερώνουμε ότι μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, εξακολουθεί να υπάρχει χρόνος να αλλάξετε γνώμη. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην παρακάτω πολιτική ακύρωσης.

Πολιτική ακύρωσης

- Παραγγελίες που ακυρώνονται εντός 24 ωρών από την επιβεβαίωση πληρωμής θα είναι επιλέξιμες για πλήρη επιστροφή χρημάτων.

- Παραγγελίες ακυρωμένες εντός 24 έως 72 ωρών από την επιβεβαίωση πληρωμής θα είναι επιλέξιμες για μερική επιστροφή που αποτελείται από το πλήρες κόστος αποστολής και το 80% της τιμής αγοράς του προϊόντος.

- Παραγγελίες ακυρωμένες εντός 72 έως 120 ωρών από την επιβεβαίωση πληρωμής θα είναι επιλέξιμες για μερική επιστροφή που αποτελείται από το πλήρες κόστος αποστολής και το 50% της τιμής αγοράς του προϊόντος.

- Παραγγελίες ακυρωμένες μετά από 120 ώρες μετά την επιβεβαίωση πληρωμής θα είναι επιλέξιμες για μερική επιστροφή μόνο του πλήρους κόστους αποστολής.

- Μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας, δεν μπορεί πλέον να ακυρωθεί.

Εάν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, συνδεθείτε στις Εντολές μου, επιλέξτε τη σειρά με την οποία χρειάζεστε βοήθεια και ακυρώστε την αίτηση.

Αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων

Η ικανοποίησή σας είναι ύψιστης σημασίας για εμάς. Κατά την άφιξη του πακέτου σας, προτείνεται να ελέγξετε το φόρεμα για να βεβαιωθείτε ότι έχει γίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές της παραγγελίας σας. Δοκιμάστε το φόρεμά σας το συντομότερο δυνατόν χωρίς να αλλάξετε, να πλύνετε το φόρεμα ή να αφαιρέσετε την ετικέτα. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιστροφής.

Εάν επιστρέφετε ή ανταλλάσσετε φορέματα ή αξεσουάρ, βεβαιωθείτε ότι είναι στην αρχική τους κατάσταση - χωρίς χαλάρωση, άπλυτη, αμετάβλητη, άθικτη, καθαρή, απαλλαγμένη από χνούδια και τρίχες και με ετικέτες άθικτες και προσαρτημένες. Θα είστε υπεύθυνοι για όλα τα έξοδα αποστολής επιστροφής.

Ελαττωματικά, κατεστραμμένα ή λανθασμένα στοιχεία

Είστε εξειδικευμένοι για να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν τα αντικείμενά σας είναι ελαττωματικά, κατεστραμμένα ή αποσταθεροποιημένα. Εάν πιστεύετε ότι τα αντικείμενα σας έχουν υποστεί ζημιά κατά την παράδοση, πρέπει να λάβετε τεκμηρίωση "Αποδείξεις ζημιών" από τον μεταφορέα παράδοσης που θα πρέπει να συμπεριληφθεί στο επιστρεφόμενο πακέτο.

Προετοιμασία μεγέθους ή προσαρμογής

Καθώς όλα τα φορέματά μας είναι ραμμένα και προσαρμοσμένα στο χέρι, το τελειωμένο εσώρουχο μπορεί να ποικίλει κατά περίπου μία ίντσα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση των καθορισμένων μετρήσεων. Για να διασφαλίσετε ότι το φόρεμά σας θα σας ταιριάζει απόλυτα, οι ράφτες μας έχουν κρατήσει επιπλέον ύφασμα στις ραφές για να επιτρέψουν μικρές τροποποιήσεις.

Απόκλιση μεγέθους

Αν το μέγεθος του φορέματός σας διαφέρει από τις προδιαγραφές της παραγγελίας σας κατά περισσότερο από μία ίντσα, ενθαρρύνεστε να βρείτε έναν τοπικό προσαρμοστή για να κάνετε προσαρμογές. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας επιστρέψουμε το 40% της τιμής αγοράς προϊόντος (εξαιρουμένου του κόστους αποστολής). Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή την επιλογή, παρακαλούμε να θυμάστε να ζητήσετε μια απόδειξη από τον προσαρμοστή σας. Το αντίγραφο της απόδειξης πρέπει να παρασχεθεί για να ζητηθεί επιστροφή χρημάτων.

Το στοιχείο είναι το μέγεθος που παραγγείλατε, αλλά δεν ταιριάζει

Λάβετε υπόψη ότι αντικείμενα που δεν ταιριάζουν σωστά αλλά σύμφωνα με τις προδιαγραφές που παραγγείλατε δεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλάξουν. Η επιλογή σας είναι να αναζητήσετε μια τοπική υπηρεσία προσαρμογής με δικό σας κόστος. Λάβετε υπόψη ότι αν οι προδιαγραφές της παραγγελίας σας διαφέρουν πολύ από την τελική αίτηση μεγέθους, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η αλλαγή μεγέθους.

Χρωματική αναντιστοιχία

Οι ρυθμίσεις της οθόνης του υπολογιστή σας ενδέχεται να αλλάξουν το χρώμα των εικόνων που εμφανίζονται στην τοποθεσία. Η ελαφριά εκτροπή χρώματος μπορεί να μην σημαίνει ότι το φόρεμα είναι ελαττωματικό ή αποσταθεροποιημένο. Ωστόσο, εάν είστε θετικοί ότι λάβατε το στοιχείο σε λάθος χρώμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών για να δείτε εάν είναι δυνατή μια επιστροφή ή επιστροφή χρημάτων.

Στοιχεία που δεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλάξουν

1. Καμία επιστροφή και καμία ανταλλαγή για εξατομικευμένα αντικείμενα.

2. Δεν υπάρχουν επιστροφές και ανταλλαγές για αναλώσιμα, σκουλαρίκια (συμπεριλαμβανομένων κοσμημάτων που περιέχουν σκουλαρίκια) και είδη προσωπικής φροντίδας (συμπεριλαμβανομένων εσώρουχων κλπ.) Για λόγους υγιεινής.

Διαδικασία επιστροφής

1. Υποβάλετε αίτημα επιστροφής στη διεύθυνση Επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Παρακαλείστε να συμπεριλάβετε μια εξήγηση και φωτογραφίες που να αναφέρουν τον λόγο για την επιστροφή σας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε τις επιστροφές χωρίς προηγούμενη έγκριση από την Εξυπηρέτηση Πελατών μας.

2. Μόλις η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών εγκρίνει το αίτημά σας, θα σας προσφέρουμε μια διεύθυνση επιστροφής καθώς και μια επιστροφή προϊόντος που πρέπει να συμπληρωθεί και να συμπεριληφθεί μαζί με την επιστροφή σας. Στείλτε τα στοιχεία μέσω του τοπικού ταχυδρομείου σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από τη λήψη της φόρμας επιστροφής. Διατηρήστε τον αριθμό παρακολούθησης ασφαλή.

3. Όλα τα στοιχεία επιστροφής θα διέλθουν από επιθεωρήσεις. Θα επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων όταν επιβεβαιώσουμε ότι το προϊόν έχει τα προβλήματα που αναφέρατε. Μόλις η επιστροφή γίνει από εμάς, συνήθως διαρκεί 10-15 εργάσιμες ημέρες για να πιστωθούν τα χρήματα στο λογαριασμό σας, ανάλογα με την τράπεζά σας ή την υπηρεσία πληρωμών. Η τράπεζά σας ή η υπηρεσία πληρωμών μπορεί να επιβάλει μια μικρή χρέωση συναλλαγής.

Παρακαλώ σημειώστε: διατηρούμε το δικαίωμα να μην επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων αν επιστραφούν σε απαράδεκτη κατάσταση.

Η διεύθυνση επιστροφή: παρακαλούμε επικοινωνήστε με το e-mail της υπηρεσίας μας: [email protected]