• My Cart 0

    Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

  • 0
Κωδικός κουπονιού: SD18

Πώς να επιλέξετε

Κάθε κυρία επιθυμεί να δούμε τέλεια στο γάμο της ή σε άλλες επίσημες δημόσιες εκδηλώσεις. Ο κατάλληλος οδηγός παρακάτω παρέχει κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες όταν επιλέγετε ένα τέλειο στυλ για τον τύπο και το θέμα του σώματος σας.

1. Α-γραμμή

Σε γενικές γραμμές κολακευτικά, η σιλουέτα της γραμμής Α είναι πραγματικά ο καλύτερος φίλος της κοπέλας. Με ελαφριά φλόγα από τους ώμους κάτω, απομακρύνει καμπύλες και όχι προσκολλώντας σε αυτές, δημιουργώντας μια κομψή σιλουέτα.

Είναι αυτό το στυλ για σας; Εάν είστε μικρά A-Line προσθέτει την ψευδαίσθηση του μήκους? εάν είστε ψηλός μπορεί να προσθέσει πληρότητα, και αν έχετε καμπύλες θα προτιμούσατε να καλύψετε, η γραμμή Α κάνει αυτό επίσης.

2. Μπουκέτο με μπάλα

Η πιο παραδοσιακή από όλες τις σιλουέτες φόρεμα, η φόρεμα μπάλα προσθέτει καμπύλες με την έμφαση στη μέση και ρέει με χάρη σε μια πλήρη φούστα. Η φούστα είναι μεγάλη για να κρύβει τους πλήρεις γοφούς και να δημιουργεί ένα υπέροχο σχήμα κλεψύδρας.

Είναι αυτό το στυλ για σας; Μια τέλεια επιλογή για επίσημα ή "παραμύθι" εμπνευσμένα γεγονότα, το στυλ μπάλα φόρεμα κάνει ένα θαυμάσια κλασικό νυφικό. Κοιτάξτε εξαιρετικά στους περισσότερους τύπους σώματος.

3. Στήλη / θήκη

Τα φορέματα στήλης που αγκαλιάζουν το σχήμα έρχονται σε μια ποικιλία από στυλ χωρίς στράπλες και χωρίς όψη. Αυτό το μοντέρνο στυλ έχει γίνει δημοφιλές μεταξύ των νύφες που θέλουν έναν κομψό ή παραλιακό γάμο.

Είναι αυτό το στυλ για σας; Μια κομψή επιλογή για οποιονδήποτε με ευρύς ώμους ή λεπτή, αθλητική κατασκευή, μπορεί επίσης να επιμηκύνει μια μικροσκοπική φιγούρα. Ωστόσο, αν υπάρχουν ορισμένοι τομείς που προτιμάτε να μην τονίσουμε, ο σχεδιασμός του είναι δύσκολο να είναι το στυλ για εσάς.

4. Γοργόνα / Τρομπέτα

Επίσης γνωστή ως σάλπιγγα ή "ταιριάζει και ξεφλουδίσει", γοργόνα φορέματα είναι τοποθετημένα στην κορυφή και τη φαντασία δραματικά γύρω από το γόνατο.

Είναι αυτό το στυλ για σας; Οι σιλουέτες της γοργόνας εντείνουν την προτομή, τη μέση και τους γοφούς δίνοντας σχήμα κλεψύδρας, γι 'αυτό είναι ιδανικό για να δείξετε τις καμπύλες σας.

5. Αυτοκρατορία

Αυτή η σιλουέτα της αυτοκρατορίας διαθέτει ένα μπούστο με μια υψηλή μέση ακριβώς κάτω από την προτομή. Η εμφάνιση μπορεί να είναι μαλακή ή ροή ή πιο δομημένη και κλασική, ανάλογα με το ύφασμα και την περικοπή που χρησιμοποιείται.

Είναι αυτό το στυλ για σας; Η σιλουέτα της αυτοκρατορίας προσελκύει την προσοχή, βελτιώνοντας τη μέση ενώ απαλύνει τους γοφούς, καθιστώντας την μεγάλη εμφάνιση για τους περισσότερους τύπους σώματος.

6. Μίνι

Για τη νύφη super sassy, ​​το όλο και πιο δημοφιλές νυφικό μίνι τελειώνει πολύ πάνω από τα γόνατα και είναι ιδανικό για να δείξει ένα ζευγάρι σέξι καρφίτσες.

Είναι αυτό το στυλ για σας; Είναι ιδανικό για ανεπίσημους ή υπαίθριους γάμους και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για καλοκαιρινές παραλίες γάμου. Εξίσου κολακευτικό για υψηλότερες νύφες με μακριά πόδια ή μικρότερες νύφες που θέλουν να εμφανιστούν ψηλότερα στην ιδιαίτερη μέρα τους.

7. Γόνατο

Μια άλλη μεγάλη εμφάνιση για μια περιστασιακή νύφη, αυτή η δαντέλα τελειώνει ακριβώς κάτω από το γόνατο.

Είναι αυτό το στυλ για σας; Πολλές μικρές ή καμπύλες νύφες επιλέγουν αυτό το στυλ για κομψότητα και άνεση. Καλύτερο για δεξιώσεις γαμήλιων κοκτέιλ ή γάμους κατά τους θερμότερους μήνες.

8. Τσάι μήκος

Τα φορέματα για το τσάι έχουν ένα στρίφωμα που πέφτει οπουδήποτε ανάμεσα στο κάτω μέρος του γόνατος και στο κάτω μέρος του μοσχάρι, δημιουργώντας ένα κομψό αλλά και απλό στυλ. Δημοφιλής στη δεκαετία του 1950, αυτό το στυλ είναι μια καλή επιλογή για εκείνους που θέλουν να προσθέσουν μια vintage αφή στο γαμήλιο σύνολο τους.

Είναι αυτό το στυλ για σας; Τα φορέματα για το τσάι είναι ιδανικά για να δείχνουν τα πόδια σας και να τραβούν την προσοχή σας σε ένα όμορφο ζευγάρι παπούτσια! Μια δημοφιλής επιλογή ως "δεύτερο" φόρεμα για να αλλάξετε σε για την υποδοχή σας.

9. Μήκος αστραγάλου

Η ρόμπα με μήκος αστράγαλος είναι στραμμένη ακριβώς στους αστραγάλους, δείχνοντας έτσι τα πόδια και τα παπούτσια σας. Η φούστα μπορεί να είναι είτε γεμάτη είτε κατάλληλη.

Είναι αυτό το στυλ για σας; Μεγάλη για τις νύφες που θέλουν να παρουσιαστούν ως έξυπνοι, κομψοί και μοντέρνοι. Επειδή αυτός ο ποδιάς της φούστας δεν αγγίζει το έδαφος, είναι επίσης πολύ περιζήτητο για υπαίθριους γάμους ή για τη νύφη που απλά δεν θέλει τους φιλοξενούμενους να περπατούν στην κουτάλα!

10. Όροφος

Λίγο μακρύτερα από το νυφικό μήκους με αστράγαλο, η φούστα αυτού του στυλ δεν προορίζεται να σύρει στο πάτωμα αλλά να επιπλέει μόνο εκατοστά πάνω από αυτό. Ορισμένα φορέματα μήκους δαπέδου έρχονται με λεπτομέρειες κατά μήκος του ποδιού για να τονίσουν το ύφος.

Είναι αυτό το στυλ για σας; Αντί να έχετε τα παπούτσια και τα πόδια σας καλυμμένα από το φόρεμά σας, το να τα έχετε ορατά μπορεί συχνά να «εξισορροπήσει» το σύνολο του γάμου σας. Γιατί να μην προσθέσετε άλλο χρώμα στο γαμήλιο σύνολό σας, για παράδειγμα κόκκινο, και να φορέσετε ένα ζευγάρι παπούτσια σε αυτό το χρώμα; Οι επισκέπτες θα εκπλαγούν ευχάριστα όταν θα δουν ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια να ρίχνουν έξω καθώς περπατάτε κάτω από το διάδρομο!