• My Cart 0

    Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

  • 0
Κωδικός κουπονιού: SD18

Προσοχή και φροντίδα

Εξωτερική ανάθεση προϊόντων

Διαχειριζόμαστε και κατηγοριοποιούμε μεγάλο αριθμό αξιόπιστων κατασκευαστών με βάση τα ειδικά προσόντα τους, δημιουργούμε επίσης ξεχωριστά προφίλ για κάθε προμηθευτή με τον οποίο εργαζόμαστε και βαθμολογούμε τα σύμφωνα με τα πρότυπα όπως: Θετικό σχόλιο που κερδίσαμε, μέσος χρόνος παραγγελίας κλπ. Ο ιστότοπος αυτός εκτελεί περιοδικά την αξιολόγηση του υφιστάμενου καταλόγου προμηθευτών για την εξάλειψη αυτών των φτωχών προμηθευτών, διατηρούν μόνο εκείνους τους παραγωγούς και τους πελάτες που προσανατολίζονται προς τον πελάτη.

Επιβεβαίωση της παραγγελίας

Όπως και στη βιομηχανία ενδυμάτων, το μέγεθος και το χρώμα του φόρεμα είναι ευαίσθητα στοιχεία, τα οποία θα μπορούσαν εύκολα να καταστρέψουν την εμπειρία αγορών του πελάτη μας. Για την καλύτερη επίλυση αυτών των αποδόσεων, δημιουργήσαμε μια μονάδα επιβεβαίωσης παραγγελιών στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. αυτή η μονάδα είναι υπεύθυνη για την επιβεβαίωση κάθε λεπτομέρειας της παραγγελίας σας.

Έλεγχος προϊόντος

Ελέγουμε διπλά το προϊόν πριν από την παράδοση, ακόμη και γνωρίζουμε ότι οι κατασκευαστές μας είναι όλοι αξιόπιστοι. Εδώ είναι πώς πηγαίνει:

1. Το προϊόν σας θα παραχθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που οργανώθηκε από εμάς και το παραγόμενο προϊόν θα μεταφερθεί στο κέντρο μας για να επιθεωρηθεί από μια ομάδα εκπαιδευμένων επιθεωρητών μετά την ολοκλήρωσή του.

2. Θα πραγματοποιηθεί ένας βασικός έλεγχος για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι σύμφωνο με την παραγγελία και κάναμε όλες τις λεπτομερείς απαιτήσεις που καθορίζονται στην παραγγελία σας.

3. Η ομάδα QC μας θα εκτελέσει μια λεπτομερή επιθεώρηση για να βεβαιωθεί ότι η ποιότητα του προϊόντος πληροί τα διεθνή πρότυπα ποιότητας ISO, κάθε προϊόν που δεν πληροί τα πρότυπα QC μας θα επιστραφεί για αντικατάσταση.

4. Για τα προϊόντα που επιβίωσαν στην επιθεώρηση QC μας θα μεταβιβαστούν στην ομάδα συσκευασίας.

Συσκευασία προϊόντος

Η ομάδα συσκευασίας μας θα φροντίσει προσεκτικά κάθε στοιχείο που θα μεταφερθεί σε αυτά για να αποφευχθεί τυχόν ζημιά κατά τη διαδικασία συσκευασίας. Τα στελέχη συσκευασίας μας υιοθετούν πολλούς νέους τρόπους για να ενισχύσουν τα εξωτερικά κουτιά, ώστε να κάνουν το πακέτο σας πιο αεροστεγές, στεγανό και ανθεκτικό στην πίεση. Επίσης, συγχρονίζουν το πρόγραμμα παράδοσης με τους κύριους courier όπως UPS, DHL, EMS. προσπάθειες, μπορούμε πάντα να έχουμε τα καλά πακέτα που αποστέλλονται στο Ηνωμένο Βασίλειο από την πρώτη διαθέσιμη πτήση.

Παρακολούθηση πακέτων

Λίγο μετά την αποστολή του πακέτου σας, το κέντρο εφοδιαστικής και το σύστημά μας θα σας στείλουν αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιέχει τον αριθμό σας παρακολούθησης. μπορείτε να ξεκινήσετε την παρακολούθηση όπου το πακέτο σας έφτασε αμέσως. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το καθήκον μας τελειώνει εδώ, καθώς οι ευθύνες τώρα επιστρέφονται στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και ο αντιπρόσωπός μας εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντα εκεί που περιμένει από την πλευρά σας μέχρι το πακέτο σας να φτάσει με ασφάλεια στην πόρτα σας, το πιο σημαντικό, εσείς είναι ικανοποιημένοι με το αντικείμενο που ελήφθη.

Παρακάτω, παίρνουμε ενδύματα για εικονογράφηση, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ειδικευόμαστε μόνο στη βιομηχανία ένδυσης. Ήταν συγκλονισμένο από το προϊόν που έφτασε στην πόρτα σας, η οποία έχει εξαιρετική ποιότητα ή τέλεια ταιριάζει το μέγεθος; Στην ιστοσελίδα μας, η ομάδα πηγών μας ανέπτυξε και ανανέωσε πάντα τον κατάλογο προμηθευτών μας, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι κάθε χονδρέμπορος, έμπορος λιανικής πώλησης ή τελικός χρήστης μπορεί να έχει τα πιο ενημερωμένα προϊόντα στη χαμηλότερη τιμή.

Πώς να καθαρίσετε και να διατηρήσετε;

Σχετικά με τον καθαρισμό

Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε προσεκτικά ένα νυφικό ή φόρεμα πριν το αποθηκεύσετε είναι να πάρετε το φόρεμα σε ένα υψηλής ποιότητας επαγγελματικό καθαριστικό που ειδικεύεται σε ενδυμασίες γάμου και νυχτικά. Ωστόσο, αν η φόρμα είναι ακόμα πολύ καθαρή με λίγους μόνο μικρούς λεκέδες, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει ή να καθαρίσει το φόρεμα στο σπίτι.

1. Προσδιορίστε σε ποιο ύφασμα το φόρεμα είναι κατασκευασμένο. Εάν το ένδυμα είναι μεταξωτό, δαντέλες ή vintage φόρεμα, είναι καλύτερο να καθαριστεί από επαγγελματία.

2. Επιθεωρήστε προσεκτικά το φόρεμα για να εντοπίσετε τυχόν λεκέδες, όπως κηλίδες από εφιδρώσεις, τρόφιμα, υγρά και μακιγιάζ. Εάν το φόρεμα είναι πλήρους μήκους, ο ποδόγυρος πιθανότατα θα έχει συλλέξει βρωμιά.

3. Χρησιμοποιήστε ένα λευκό, στεγνό, απορροφητικό πανί για απαλή βούρτσα του σατέν μετά την εφαρμογή ενός κατάλληλου υγρού καθαρισμού, όπως περιγράφεται στο επόμενο βήμα. Πριν από την εφαρμογή οποιουδήποτε υγρού ή παράγοντα καθαρισμού σε ένα λεκέ, δοκιμάστε το σε ένα λιγότερο ορατό τμήμα του υφάσματος για να αποφύγετε την αποχρωματισμό του.

4. Εφαρμόστε υδρογόνο για κρασί, ιδρώτα και λεκέδες αίματος. Ωστόσο, το υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορεί να λευκανθεί με υφάσματα, οπότε μην το αφήνετε να καθίσει πάνω στο ύφασμα για πολύ καιρό, αν το φόρεμα είναι διαφορετικό από το λευκό. Για τους λεκέδες μελάνης, εφαρμόστε ένα ελαφρύ σπρέι μαλλιών. Για ελαιώδεις λεκέδες όπως μακιγιάζ ή φαγητό, εφαρμόστε διαλύτη στεγνού καθαρισμού ή μείγμα σαπουνιού και νερού.

5. Αφού καθαρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το λεκέ, εφαρμόστε μερικές σταγόνες λευκού ξιδιού και ξανακλείστε. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε την περιοχή του υφάσματος με νερό, ξανακλείστε και κατόπιν αφήστε την περιοχή να στεγνώσει.

6. Για να καθαρίσετε ένα βρώμικο ποδόγυρο, βυθίστε τη λείανση για λίγες ώρες σε ζεστό νερό αναμεμειγμένο με απορρυπαντικό, προσέχοντας να κρατήσετε το υπόλοιπο της φόρμας έξω από το νερό. Με μια οδοντόβουρτσα, τρίψτε απαλά το έλασμα με το νιότονο νερό για να χαλαρώσετε όλη τη βρωμιά. Ξεπλύνετε καλά με νερό.

7. Μην κρεμάτε ένα φόρεμα σε μια κρεμάστρα για να στεγνώσετε αφού το καθαρίσετε. Το υγρό ύφασμα είναι βαρύ και το φόρεμα μπορεί να τεντωθεί ή να σπάσει. Αντ 'αυτού, τοποθετήστε το φόρεμα πάνω σε ένα καθαρό ράφι ξήρανσης. Το ράφι πρέπει να είναι επικαλυμμένο με πλαστικό ή με βινύλιο, καθώς τα θραύσματα από ξύλινα μπορεί να σχίσουν το φόρεμα ή τη σκουριά από ένα μέταλλο θα μπορούσαν να λεκιάσουν το φόρεμα.

Σχετικά με τη διατήρηση

Αν φροντίζετε να διατηρήσετε το φόρεμά σας όπως εσείς επιλέξατε, μπορείτε να το απολαύσετε ως οικογενειακό κειμήλιο για τις επόμενες γενιές.

1. Αποθηκεύστε την τσάντα που έφερε το φόρεμά σας ή φέρετε μια πλαστική σακούλα για να προστατέψετε το φόρεμα καθ 'οδόν προς το καθαριστικό.

2. Ζητήστε από το καθαριστή σας ένα ειδικό κουτί χωρίς οξέα για να αποθηκεύσετε το φόρεμά σας και να το συσκευάσετε σε χαρτί χωρίς οξύ. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε το φόρεμα από το μπούστο με ράψιμο ιμάντες που είναι λίγο πιο κοντό από το μπούστο στη μέση, τοποθετώντας σε μια γεμισμένη κρεμάστρα και περιτύλιγμα σε ένα καθαρό λευκό βαμβακερό φύλλο.

3. Φυλάσσετε το φόρεμα σε εύκρατο, ξηρό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως.

4. Επιθεωρήστε το φόρεμά σας σε κάθε επέτειο για να ελέγξετε για τυχόν αποχρωματισμένες περιοχές ή χαμένους λεκέδες και για να επιτρέψετε στο φόρεμά σας να "αναπνεύσει".