• My Cart 0

    Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

  • 0
Κωδικός κουπονιού: SD18

Συχνές ερωτήσεις

Σειρά

Ε: Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία;
Α: Επιλέξτε μια κατηγορία από το αναπτυσσόμενο μενού, αναζητήστε ένα στοιχείο που σας αρέσει και επιλέξτε το, θα μεταφερθείτε στη σελίδα του προϊόντος, όπου θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα χρώμα, μέγεθος και να προσθέσετε ειδικές απαιτήσεις εάν χρειαστεί.

Ε: Μπορώ να πληρώσω με την Πιστωτική Κάρτα μου;
Α: Ναι, δεχόμαστε όλες τις μεγάλες Πιστωτικές και Χρεωστικές Κάρτες που περιλαμβάνουν αλλά δεν είναι αποκλειστικά για Visa και MasterCard.

Ε: Θα ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία μου.
Α: Μην ανησυχείτε για όσο διάστημα το δέμα σας για το μη προσαρμοσμένο προϊόν σας δεν έχει αποσταλεί ακόμα, μπορείτε να το ακυρώσετε επικοινωνώντας με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.

Ε: Μπορώ να παραγγείλω καλώντας τον αριθμό υπηρεσίας;
A: Λυπούμαστε που δεν μπορούμε να παραλάβουμε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Αλλά εργαζόμαστε σκληρά για να σας φέρει το χαρακτηριστικό. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το Smartphone για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία.

Ε: Τι είναι οι ειδικές απαιτήσεις;
Α: Εάν χρειάζεστε αλλαγές στο προϊόν, μπορείτε να το περιγράψετε στο πεδίο ειδικών απαιτήσεων, π.χ. το φόρεμα δεν έχει λουριά, αλλά θα θέλατε να έχετε ιμάντες, τότε μπορούμε να το κανονίσουμε, μπορούμε να προσφέρουμε αλλαγές σε όλα τα φορέματα σε κάποιο βαθμό.

Πληρωμή

Ε: Ποιες επιλογές πληρωμής είναι διαθέσιμες;
Α: Μπορείτε να πληρώσετε για την αγορά σας με όλες τις μεγάλες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες ή να κάνετε μια παραγγελία με προπληρωμή και να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή μας για τη διαθέσιμη επιλογή προπληρωμής που περιλαμβάνει την τραπεζική μεταφορά, τη Western Union και το MoneyGram.

Ε: Είναι ασφαλής η πληρωμή μου;
Α: Σίγουρα ένα ναι! Χρησιμοποιούμε τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα για να εξασφαλίσουμε τον ιστότοπό μας και τη διαδικασία πληρωμής. Το sherridress.gr είναι πλήρως συμβατό με τα PCI και έχει πιστοποιηθεί για την επεξεργασία πληρωμών. Κάθε bit των πληροφοριών που μας παρέχετε επεξεργάζεται κρυπτογραφημένη μέσω του Secure Socket Layer (SSL).

Κωδικοί κουπονιών / εκπτώσεων

Ε: Πού μπορώ να εξαργυρώσω το κουπόνι μου ή τον κωδικό έκπτωσης;
Α: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, έχετε τη δυνατότητα να εισαγάγετε τον συγκεκριμένο κωδικό, θα εφαρμοστεί σε ολόκληρο το καλάθι αγορών.

Ε: Πόσες φορές μπορώ να χρησιμοποιήσω τον κωδικό έκπτωσης;
Α: Κάθε αγορά μία φορά, για όσο διάστημα η προώθηση είναι ενεργή.

Ε: Έχω εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο σας, πού είναι ο κωδικός μου;
Α: Λόγω κανονισμών, πρέπει να μεταβείτε στο γραμματοκιβώτιό σας και να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας στο Newsletter, ο κωδικός θα εμφανιστεί αφού κάνετε κλικ στον σύνδεσμο ενεργοποίησης.

Μέγεθος

Ε: Πώς να γνωρίζετε το μέγεθός μου;
Α: Κάθε σελίδα περιγραφής προϊόντων διαθέτει ένα λεπτομερές διάγραμμα μεγέθους, μπορείτε να μετρήσετε τον εαυτό σας και να επιλέξετε το μέγεθος των φορεμάτων ανάλογα με το αποτέλεσμα. Μην μπερδεύετε αν καταλήξετε να έχετε διαφορετικό μέγεθος, όπως το τυποποιημένο μέγεθος φορέματός σας, τα φορέματα έχουν διαφορετικό μέγεθος.

Ε: Πώς να με μετρήσει;
Α: Χρησιμοποιούμε τρεις διαφορετικούς παράγοντες, Bust, Μέση και Hips.

- Προτομή: Μετρήστε το πληρέστερο μέρος της προτομής σας.

- Μέση: Μέτρηση γύρω από τη φυσική γραμμή της μέσης.

- Γοφοί: Μετρήστε το πληρέστερο μέρος.

Βεβαιωθείτε ότι φοράτε σφιχτά ρούχα ενώ μετράτε τον εαυτό σας Ελέγξτε αν το φόρεμα διαθέτει ενσωματωμένο σουτιέν, αν το μετρήσετε χωρίς σουτιέν.

Ε: Οι μετρήσεις του σώματός μου δεν ταιριάζουν σε συγκεκριμένο μέγεθος!
Α: Μπορείτε να επιλέξετε προσαρμοσμένες μετρήσεις και να εισαγάγετε τις μετρήσεις του σώματός σας στα στοιχεία της παραγγελίας χωρίς να επιλέξετε ένα προκαθορισμένο μέγεθος. Μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις.

Ε: Είναι τα μεγέθη π.χ. UK 10, βασικά μεγέθη UK;
Α: Δεν υπάρχουν τυποποιημένα μεγέθη για τα φορέματα στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην ΕΕ, επομένως σχεδόν κάθε κατασκευαστής χρησιμοποιεί το δικό του διάγραμμα. Ελέγξτε το διάγραμμα μεγεθών για λεπτομέρειες.

Αποστολή

Ε: Ποιες επιλογές αποστολής είναι διαθέσιμες;
Α: Προσφέρουμε κανονική και ταχεία ναυτιλία παγκοσμίως. Για πτώση ή μαζική αποστολή και χονδρική αποστολή εμπορευματοκιβωτίων δεν διαθέτουμε ταχείες επιλογές, επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να παραγγείλετε περισσότερα από 100 φορέματα. Έχουμε μεγάλες τιμές χονδρικής και τα ταξίδια σας στα εργαστήρια ραπτικής μας.

Ε: Πόσο είναι ο χρόνος παράδοσης;
Α: Όταν το δέμα σας εγκαταλείπει την αποθήκη μας διασφάλισης ποιότητας, χρειάζεται περίπου 7-8 ημέρες για να φτάσει σε εσάς, ανάλογα με το αντικείμενο που παραγγείλετε, την προέλευση και τον προορισμό του.

Ε: Μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση παράδοσης μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας;
Α: Ναι, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών μας, αλλά σημειώστε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη διεύθυνση παράδοσης μετά την επεξεργασία της αποστολής.